תבשיל ירקות / גיבץ'
מתכון שכדאי להוסיף לכל ארוחה גדולה, שישדרג את הצלחת בירקות משביעים ובריאים. מאת איילת דבי, דיאטנית קלינית במכבי שירותי בריאות
פלפלים ב-3 צבעים
בצל בינוני קצוץ
2 שינֵי שום קצוצות
חציל בינוני חתוך לקוביות
2 קישואיםבינוניים חתוכים לקוביות
2 עגבניות גדולותקלופות וחתוכות
בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן קנולה
מלח, פלפל, פפריקה, עלי דפנה, אפשר להוסיף רסק עגבניות.
אופן ההכנה:
2 כפות שמן קנולה, לטגן את הבצל, להוסיף את השום, לאחר מכן להוסיף את כל הירקות החתוכים, מים ותבלינים, ניתן להוסיף גם קופסת רסק עגבניות להסמכה.
|
למתכון |
למנה (1/8 מהתבשיל) |
קלוריות |
919 |
114 |
חלבון |
23 |
3 |
שומן |
31 |
4 |
פחמימות |
135 |
17 |
סיבים |
17 |
2 |