תבשיל ירקות / גיבץ'

מתכון שכדאי להוסיף לכל ארוחה גדולה, שישדרג את הצלחת בירקות משביעים ובריאים. מאת איילת דבי, דיאטנית קלינית במכבי שירותי בריאות 

 

פלפלים ב-3 צבעים

בצל בינוני קצוץ

2 שינֵי שום קצוצות

חציל בינוני חתוך לקוביות

2 קישואיםבינוניים חתוכים לקוביות

2 עגבניות גדולותקלופות וחתוכות

בטטה קלופה וחתוכה לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 כפות שמן קנולה

מלח, פלפל, פפריקה, עלי דפנה, אפשר להוסיף רסק עגבניות.

אופן ההכנה:

2 כפות שמן קנולה, לטגן את הבצל, להוסיף את השום, לאחר מכן להוסיף את כל הירקות החתוכים, מים ותבלינים, ניתן להוסיף גם קופסת רסק עגבניות להסמכה. 

 

 

 

למתכון

למנה (1/8 מהתבשיל)

קלוריות

919

114

חלבון

23

3

שומן

31

4

פחמימות

135

17

סיבים

17

2