עוגיות שיבולת שועל וטחינה

הדיאטנית מאירה אסייג מזמינה אתכם ליהנות ממתכון טעים ובריא לעוגיות!

רכיבים:

2 כוסות פתיתי שיבולת שועל

חצי כוס קמח

חצי כוס סוכר חום

3 כפות סוכר לבן

חצי כפית קינמון

כפית שקדים טחונים

כפית אבקת אפייה

100 גר חמאה רכה

ביצה בטמפ' החדר

3 כפות טחינה גולמית

ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת עיסה דביקה אחידה.

יוצרים בעזרת הידיים או עם כף כדורים קטנים, משָטחים מעט ושמים על גבי נייר אפייה במרווחים אחד מהשני.

אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות  ונראות סדוקות מעט.

בכל עוגייה כ-40 קלוריות.