מתכון מנצח לפסח – לחמניות טחינה עם עשבי תיבול
לחמניות טחינה ועשבי תיבול (ללא גלוטן)
המצרכים:
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפייה.
קורט מלח
קורט זרעי כוסברה טחונים.- לבחירה.
חופן עשבי תיבול קצוצים – בזיליקום, טימין אורגנו.
לזרייה – שומשום, שקדים קצוצים.
ההכנה:
לערבב המצרכים
להכניס לתבנית שקעים של מאפינס ששומנה מראש.
לזרות מעל שומשום, שקדים, עשבי תיבול לבחירה.
לאפות כ20-25 בחום של 180 מעלות.