כרובית ברוטב יוגורט וחרדל
איילת פלד, דיאטנית קלינית במכבי, מגישה לפניכם מתכון קליל לימי הקיץ החמים, מוגש קר ומתאים כתוספת קלה ודלת קלוריות לצד הארוחה!
החומרים:
כרובית גדולה מופרדת לפרחים
לרוטב:
גביע יוגורט ביו 3% (150 גרם)
2 כפיות חרדל איכותי
2 כפות מיונז דל קלוריות
כפית מיץ לימון טרי
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לבשל את הכרובית במים מס' דקות עד שהן מתרככות מעט (יש להקפיד לא לבשל יותר מדי).
- לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולהשרות את הכרובית, מופרדת לפרחים, ברוטב לפחות כחצי שעה לפני ההגשה.
- להגיש קר.
בתיאבון !
ערכים תזונתיים לכל המתכון (5 מנות) |
ערכים תזונתיים למנה |
|
קלוריות שומנים חלבונים פחמימות סיבים תזונתיים כולסטרול נתרן |
215 13 גרם 8.5 גרם 17 גרם 2.5 גרם 27 מ"ג 618 מ"ג |
43 2.6 גרם 1.8 גרם 3.4 גרם 0.5 גרם 5.5 מ"ג 124 מ"ג |