עוגת תפוחים ותמרים מנצחת

זמן קריאה: דקה אחת
|
27 באוק' 2016

עוגת תפוחים

קחו לכם תפוחים ותמרים והכינו עוגה ללא תוספת סוכר… לכבוד הטבעונות הבינלאומי החל בתחילת החודש הבא (1.11), ריטה שאוליאן, דיאטנית קלינית במכבי, משתפת אותנו במתכוןטבעוני, בריא וטעים. והטעם… ללקק את האצבעות!

המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק.

המצרכים:

  • 1.5 כוס קמח מחיטה מלאה.
  • שקית וחצי אבקת אפיה.
  • חבילת תמרים מגולענים.
  • גרדה מלימון שלם.
  • שליש כוס שמן.
  • שליש כוס תה ירוק חם.
  • 3 תפוחי עץ ירוקים מקולפים וחתוכים לגפרורים.
  • 2 בננות רכות מעוכות.
  • קורט ציפורן.
  • קורט קינמון.

אופן ההכנה:

  • לערב את כל המצרכים עד לקבלת מחית אחידה, מאוד נוח ביד.
  • לצקת לתבנית אינגליש קייק.
  • לאפות כ-40 דקות בחום של כ-220 מעלות.

בתאבון!

 

רוצים לדעת עוד? הצטרפו לעמוד שלנו, מכבי תזונה בפייסבוק!