סלט כרוב וגרגרי רימונים מרענן
מחפשים תוספת מרעננת לארוחות החג? לקראת השנה החדשה אילנית (ילנה) סנדרוביץ, דיאטנית קלינית ממחוז ירושלים והשפלה של מכבי, מגישה לכם מתכון לסלט כרוב וגרגירי רימונים בריא וטעים, שכיף להכין ולאכול בחגים ולאורך כל השנה. חג שמח!
המצרכים ל-15 מנות של סלט מרענן:
לסלט:
1/2 כרוב לבן גדול חתוך לרצועות
1/2 חבילת עירית קצוצה
1 כוס גרגרי רימון
לרוטב:
3 כפות שמן שומשום
2 כפות שמן זית
5 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הכרוב עם העירית והרימון.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ושומרים במקרר במשך שעתיים לפחות לספיחת הטעמים.
* שימו לב כי אין צורך לתבל מעבר לחומרי הרוטב.
ערכים תזונתיים למנה:
70 קק"ל
1 גרם חלבון
8 גרם פחמימות
4.5 גרם שומן
בתיאבון!