מתכון לפאי שוקולד טעים ובריא

זמן קריאה: דקה אחת
|
29 בינו' 2017

עוגת שוקולד

רוצים להכין עוגת שוקולד ומחפשים מתכון בריא? הגולשת גולדי אלישר משתפת אותנו במתכון לפאי שוקולד מדהים ודל פחמימה.

מצרכים:

100 גר' קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

100 גר' חמאה

100 גר' שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו

כף אבקת קקאו

15 טיפות סוכלרוז נוזלי

125 מ"ל קרם קוקוס

125 מ"ל שמנת מתוקה 38%

אגוזים טחונים

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את קמח שקדים, החמאה, קמח הקוקוס, אבקת קקאו ואת טיפות הסוכרלוז הנוזלי.
  • יוצרים בצק.
  • משטחים 3/4 מהכמות בתבנית פאי.

מכינים את המלית:

  •  ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר.
  • מערבבים יחד עם קרם קוקוס והשמנת מתוקה ומשטחים על הבצק.
  • אופים בחום 180 מעלות במשך כ-20 דקות.
  • מוסיפים לרבע הבצק שנותר אגוזים טחונים, מפוררים מעל למלית ומכניסים שוב לתנור לכ+10 דקות.

בתאבון!