פלאפל: נכון שאפינו אותו אבל הוא מושלם!

מה זה עגול וקריספי מבחוץ וחף מפשע מבפנים? הפלאפלים הירוקים האפויים של מיכל סוקמן, דיאטנית מכבי! גם עונה לדרישה של המאכל הלאומי המושלם וגם מהווה אופציה בריאה ושפויה

מאת מיכל סוקמן

אז מה צריך?

2 כוסות גרגירי חומוס קפואים (אפשר גם גרגירי חומוס מושרים לפחות 12 שעות קודם)

כוס עלי פטרוזיליה

כוס עלי כוסברה

1/2 כוס פירורי לחם

1 בצל

4 שיני שום

לתיבול: כפית שטוחה מלח, 1/4 כפית פלפל, כפית שטוחה כמון

כפית אבקת סודה לשתייה

תרסיס שמן

אז מה עושים?

– מלבד סודה לשתייה, שמים את כל החומרים במערבל מזון וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה.

-מניחים במקרר לחצי שעה לפחות.

-לאחר מכן, מוסיפים את הסודה לשתייה לתערובת ומערבבים היטב.

-יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומניחים בתבנית משומנת. מרססים על הכדורים שמן.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 30 דקות.

וזהו נהנים, שיהיה לכם בתיאבון