פאדג' שוקולד ללא סוכר וללא גלוטן

רק בגלל שאתם סוכרתיים זה לא אומר שאי אפשר ליהנות מקינוח שוקולדי ומפנק! פאדג' שוקולד נימוח ונמס בפה יענה על הצורך של המתוק ליד הקפה וגם ירשים את האורחים

מה צריך?
מרכיבים לתבנית מרובעת 20 ס"מ:
100 גרם שוקולד מריר איכותי עם אחוזי קקאו גבוהים (מעל 75%)
500 גרם (2 אריזות) גבינת שמנת 25% בטעם טבעי
תחליף סוכר ללא ערך קלורי (שווה ערך ל-1 כוס סוכר, למשל סוויטנגו)
¼ כוס אבקת קקאו איכותית ללא תוספת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
½ כוס אגוזי פקאן / מלך קצוצים
לקישוט:
אגוזי פקאן שלמים (אופציונלי)

מה עושים?
1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי עד שהוא נמס וחלק לגמרי.
2. שמים את גבינת השמנת במיקסר עם וו בלון או בקערת מעבד מזון, מוסיפים את השוקולד, מנפים פנימה את הקקאו, מוסיפים את תחליף הסוכר והווניל ומערבבים יחד לתערובת אחידה ומאוד סמיכה.
3. מוסיפים את אגוזי הפקאן ומקפלים אותם פנימה.
4. מעבירים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים. אם רוצים, מקשטים באגוזי פקאן שלמים.
5. מכניסים למקרר ללילה שלם או ל-3 שעות במקפיא עד שהפאדג' מתייצב.
6. חותכים ומגישים.

בתאבון!!

המתכון בשיתוף: אולגה טוכשר. צילום וידאו: עדי הוברמן. צילום סטילס: נמרוד סונדרס. עריכת וידאו: אלי סטרול. הפקה: קרן בן דן