מתכון סמודי בול: קערת בריאות לחיזוק המערכת החיסונית

הוא לא בדיוק גלידה וגם לא ממש שייק, יותר כמו בן דוד רחוק של קערת אסאי למביני עניין. הכירו את ה"סמודי בול" קערת בריאות קרה שיש בה הכל. מתי אוכלים? מתאים כארוחת בוקר, ארוחת ערב קלה או סתם נשנוש של אחרה"צ. במתכון שלפניכם.ן בחרנו מרכיבים חיוניים שיעזרו לכם.ן לחזק את מערכת החיסון לקראת החורף, וחוץ מזה יש לו צבע משגע בזכות פירות היער. מומלץ להכין וגם להשוויץ בטיק טוק או באינסטגרם!  

מה צריך?

מרכיבים ל-2 מנות:

2 שקיות תה ירוק

½ כוס מים רותחים

1 בננה גדולה קפואה

1 כוס מיקס פירות יער קפואים

250 גרם (1 מיכל) גבינת ריקוטה

1/4 כוס מייפל טבעי, או לפי הטעם

להגשה:

בננה טרייה, חתוכה לטבעות

אוכמניות טריות

שבבי קוקוס קלויים

מה עושים?

  1. מכינים את תמצית התה הירוק: משרים 2 שקיות תה ירוק ב-1/2 כוס מים רותחים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  2. מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים, למעט התוספות, וטוחנים לתערובת אחידה וסמיכה מאוד.
  3. מוזגים את התערובת לקערת הגשה, מקשטים ומגישים מיד.

בתאבון!!

המתכון בשיתוף: אולגה טוכשר. צילום וידאו: עדי הוברמן. צילום סטילס: נמרוד סונדרס. עריכת וידאו: אלי סטרול. הפקה: קרן בן דן